Vissza

Köszöntő

mancsaft.hu

 

Az első professzionális hajózási-kereső szolgáltatás.

Nemzetközi iparjogvédelem alatt álló szolgáltatási renszer.

Minden jog fenntartva!

Balaton Vitorlás Egyesület

 

Köszöntelek honlapunkon!

 

Biztos kerültél már olyan helyzetbe, amikor szükség lett volna egy társra a hajózáshoz, vagy egy hajóra, amikor épp hajózni szerettél volna! Megélt, sokszor keserű tapasztalatainkat felidézve, megoldást kerestünk, az ilyen -nálunk gyakori- alkalmakra. Próbálkozásaink nem vezettek célra, ezért, elhatároztuk, hogy megalkotunk egy professzionális, széles igényeket kielégítő szolgáltatási rendszert, a:

 • hajóval rendelkezők, és a
 • hajózni vágyók

részére, egy egyedülálló, legénység- és hajózási lehetőség keresési szolgáltatást, ami a www.mancsaft.hu oldalon vehető igénybe.

Miért:
Van, akinek társ vagy mancsaft, van, akinek hajó kell, hogy vitorlázhasson, hajózhasson. Fő célkitűzésünk e honlapon, hogy a „keresők” és a „jelentkezők” , a hajózni vágyók változatos igényeit a lehető legszélesebb körben és a legmagasabb színvonalon elégítsük ki!

Ide várunk mindenkit, aki:

 • rendelkezik hajóval, vagy
 • jelenleg nincs hajója,
 • kezdő vagy gyakorlott vitorlás, hajós,
 • hajójával indulna versenyen, kezdő vagy "profi" hajós, versenyző, illetve
 • minden előképzettség nélkül hajózna, vitorlázna egyet, az élményért,
 • esetleg még csak ismerkedik a vízi sportokkal, és
 • szívesen látjuk a hajózási tevékenységhez kapcsolódó területek szakembereit is!

A hajózás: hajó és társaság nélkül ritkán valósítható meg. Csatlakozz, hogy Téged is lássanak az érdeklődök és Te is lásd a kínálkozó lehetőségeket!
Keress, és kívánjuk, hogy találj nálunk társat, hajózási céljaid megvalósításához!

Szeretnél versenyekre versenyzőként eljutni – keress társakat vagy szabad hajót és indulj!
Nincs hajód, nem is tudnád kezelni, de szeretnél legalább egyszer vitorlázni? Itt biztos találsz szívélyes hajósokat, tapasztalt kormányosokat, bátor kapitányokat, akik elvisznek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, ismerd meg Etikettünket, Szervezeti és Működési Szabályzatunkat, szívesen látunk a Balaton Vitorlás Egyesület-ben! Tevékenységünket társadalmi szervezet –egyesület- keretei között végezzük. Egyesületünk Pártoló Tagjai igénybe vehetik az egyesület honlapján található egyedülálló mancsaft és hajókeresési lehetőségeket:

Hajódra kereshetsz többek között:

VERSENYRE – IDŐPONTRA – IDŐ INTERVALLUMRA - HELYSZÍNRE:

 • Csapattagot, Mancsaftot kezdőtől a versenyző szintig,
 • spinakkerest, trapézost, kormányost (hajóvezetőt),
 • Utast, aki csak a hajózási élmény megismerése miatt, kedvtelésből érdeklődik,
 • hajózáshoz köthető tevékenységgel foglalkozó pl.: fotóst, idegenvezetőt, hostesst, vízimentőst, versenyszervezőt, versenybírót, szervező asszisztenst,

Hajózásra jelentkezhetsz például:

VERSENYRE – IDŐPONTRA – IDŐ INTERVALLUMRA - HELYSZÍNRE:

 • Csapattagnak, Mancsaftnak kezdőtől a versenyző szintig,
 • Hajóvezetőnek (kormányosnak), spinakkeresnek, trapézosnak,
 • Utasnak, kedvtelési célból, ha szeretnéd megismerni a hajózás máshoz nem hasonlítható élményét, vagy a hajózás rejtelmeit,
 • Hajózáshoz köthető szakemberként, pl.: fotósnak, idegenvezetőnek, hostessnek, vízimentősnek, versenyszervezőnek, versenybírónak, szervező asszisztensnek.

A Regisztrált és Bejelentkezett, az Etikett, és az írott és iratlan szabályok betartása mellett, korlátlanul használhatják: a Mancsaftkereső, Hajóznék, Hajókereső, Tagkereső,  Fórum, Sponsor?WANTED!, Adás-Vétel szolgáltatásokat.


A honlap funkciót a következő szinteken lehet elérni:

Státusz Regisztráció állapota Elérhető tartalom
Látogató Nem Regisztráltál még és/vagy nem vagy Bejelentkezve Mancsaftkeresés, Hajóznék, Hajókeresés, Tagkeresés, Fórum, Sponsor?WANTED! kivételével minden menüpont
Regisztrált és Bejelentkezett Felhaszáló Regisztráltál és Bejelentkeztél
Minden menüpont elérhető
     
     

 

A tegező szóhasználat a hajós társadalom íratlan szabálya, ez magyarázat azok számára, akik még nem érzik magukat annak.

Örömmel veszünk minden építő jellegű kritikát, javaslatot, tanácsot, igényt, kívánságot és természetesen segítséget, a hajózást, vitorlázást népszerűsítő munkánk során.

Jelentkezhetsz a Balaton Vitorlás Egyesület Pártolói Tagjának is, ha szeretnél közreműködni a hajózás, a vitorlázás népszerűsítésében. Írj:  a mancsaft@mancsaft.hu címre, felvesszük Veled a kapcsolatot!

Várjuk jelentkezésed, visszajelzésed!

 

Jó szelet kívánunk!

A honlap létrehozói és a
Balaton Vitorlás Egyesület Alapító Tagjai

Fel